NTB
NTB inschrijvingen.nl
      >> Kalender   >> FAQ   >> Atleet      

 
Wat is NTBinschrijvingen?
 
Deze site is een initiatief van de Nederlandse Triathlon Bond. Iedereen kan inschrijven op de wedstrijden, zoals deze hier in de kalender worden genoemd. Als er organisaties zijn die beperkingen hebben op het aantal deelnemers of andere regels hanteren, wordt hier automatisch mededeling van gedaan bij uw inschrijving. Tijdig inschrijven voor evenementen voorkomt teleurstelling en we hopen op deze eigentijdse manier de kaders te hebben geschapen, zodat iedereen in elk geval op tijd zal kunnen beslissen en een wel overwogen een keuze zal kunnen maken. Voor meer informatie over triathlon, de Nederlandse Triathlon Bond of reglementen, kijk op de;

    >> algemene website van de Nederlandse Triathlon Bond

Bij het aanmelden heb ik een foutmelding ontvangen, is mijn inschrijving nu wel verwerkt?
 
Heel vervelend, foutmeldingen bij het aanmelden, toch komt het voor. Meestal worden foutmeldingen bij de inschtijving veroorzaakt door de mailservers. Op dat moment is uw inschrijving al verwerkt. Dit kunt u controleren door op het tabblad 'Atleet' een overzicht van uw inschrijvingen op te vragen. Om het systeem te verbeteren willen wij u vragen technische problemen te melden via: support@ntbinschrijvingen.nl.
 
Het openen van de kalender lijkt niet te werken
 
We hebben ervoor gekozen niet direct alle gegevens van de evenementen mee te sturen, maar deze op te laten halen als u een evenement selecteert. Hier kan een kleine vertraging optreden. De kalender maakt voor het openen van de detailgegevens gebruik van Javascript, dit is bij u uitgeschakeld. Controleer de instellingen van uw browser. Mocht u problemen blijven houden met het laden van de kalender dan kunt u dit melden via support@ntbinschrijvingen.nl.
 
Hoe werkt het inschrijven
 
Als u in de kalender op een evenement klikt, dan kunt u detailgegevens van het betreffende evenement bekijken. Hier ziet u ook een overzicht van de series. Als het mogelijk is via NTB inschrijvingen in te schrijven op een of meerdere series dan ziet u bij de betreffende serie(s) links onderin ">> inschrijven" staan. Door op deze link te klikken opent u het digitale inschrijfformulier.
 
Wat betekenen de verschillende bedragen onder 'bedrag??
 
Het eerste bedrag is het inschrijfgeld, verhoogd met de kosten voor een daglicentie. Als je niet beschikt over een NTB-atletenlicentie (geldt voor alle NTB-evenementen) of aspirantlidmaatschap (geldt voor evenementen tot en met maximaal de olympische afstand) dan betaal je dit bedrag. Heb je wel één van deze licenties dan hoef je geen daglicentie te betalen en krijg je dus korting. Je betaalt dan het tweede bedrag. Deze kosten betaal je aan de organisatie. Klik hier voor alle informatie over de lidmaatschapvormen van de NTB.
 
 

Actueel tri- en duathlonnieuws is te vinden op transition.nl